Press "Enter" to skip to content

Ipad Type Zoeken Op Serienummer

Dat nummer bestaat uit een letter plus vier cijfers, zonder schuine streep (bijvoorbeeld A2342).

Kom er hier zo snel mogelijk achter welke iPad jij eigenlijk hebt.

Niet iedere iPad heeft immers dezelfde afmeting. Het modelnummer begint met de hoofdletter A, gevolgd door vier cijfers. In onderstaande tabel vind je de verschillende iPad modellen die tot nu toe op de markt zijn gebracht.

Ben je op zoek naar een nieuwe iPad?

iPad modellen een overzicht & iPad houders

Maar dan nog: van de ‘gewone’ iPad zijn inmiddels al tien generaties verschenen. Niet gek dus dat veel mensen geen idee hebben welke iPad ze gebruiken. We bespreken de modellen per productlijn in omgekeerd chronologische volgorde, dus van nieuw naar oud.

Kom er hier zo snel mogelijk achter welke iPad jij eigenlijk hebt.

Niet iedere iPad heeft immers dezelfde afmeting. Het modelnummer begint met de hoofdletter A, gevolgd door vier cijfers.

In onderstaande tabel vind je de verschillende iPad modellen die tot nu toe op de markt zijn gebracht. Ben je op zoek naar een nieuwe iPad?

Welke iPad heb ik? Vind uw iPad modelnummer!

Op deze pagina helpen we u om te ontdekken welke iPad ú heeft. Dit modelnummer bestaat uit de letter A, gevolgt door vier cijfers, en staat onder meer achterop uw iPad tussen de kleine tekst die hier op het aluminium staat.

De iPad modelnummers staan in onderstaande lijst op nummer gesorteerd, van hoog naar laag.

U vindt zonder twijfel een hoes die aan uw wensen voldoet in onze uitgebreide collectie hoogwaardige iPad cases.

Welke iPad heb ik? Ontdek het via onze handige tool!

Met deze korte en eenvoudige handleiding geven we je handige tips om het verschil te vinden tussen verschillende iPad modellen. Een Apple model nummer begint met de letter A gevolgd door vier cijfers. Als je twee dezelfde iPads hebt, dan hebben die ook hetzelfde modelnummer.

We zien tegenwoordig dat er veel refurbished iPads op de markt worden gebracht.

Als jouw iPad geen gegraveerde tekst heeft dan is er niets aan de hand. Gebruik dan onderstaande methode om je iPad type op te zoeken via de instellingen app.

Welke iPad heb ik? Vind uw iPad modelnummer!

Op deze pagina helpen we u om te ontdekken welke iPad ú heeft. Dit modelnummer bestaat uit de letter A, gevolgt door vier cijfers, en staat onder meer achterop uw iPad tussen de kleine tekst die hier op het aluminium staat. De iPad modelnummers staan in onderstaande lijst op nummer gesorteerd, van hoog naar laag.

U vindt zonder twijfel een hoes die aan uw wensen voldoet in onze uitgebreide collectie hoogwaardige iPad cases.

Hoe oud is mijn iPad? Zo kom je erachter in 4 stappen

In dit artikel staan we stil bij de manieren om te achterhalen hoeveel kaarsjes jouw Apple-tablet mag uitblazen. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Er is namelijk een trucje om precies te controleren of je iPad al op leeftijd is, of niet. Omdat Apple standaard één jaar garantie geeft op nieuwe producten, moet je deze termijn terugrekenen vanaf de aangeven vervaldatum.

Dat gezegd hebbende, wanneer de iPad in Nederland is aangeschaft heb je ‘gewoon’ recht op twee jaar fabrieksgarantie. In werkelijkheid mag je er dus vanuit gaan dat de garantie tot 22 mei 2023 doorloopt. Het venster dat volgt laat precies zien hoe oud je tablet is, waar ‘ie is geproduceerd en in welke week. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden.

Stuur in ieder geval de belangrijkste informatie zoals het modelnummer en serienummer mee.

Welke iPad heb ik? Zo herken je het iPad model van je iPad.

Dan raden wij aan dit na te gaan voor u een iPad hoes bestelt. Op twee manieren kunt u het model van uw iPad achterhalen:

Welke iPad heb ik? Herken je iPad

Apple heeft inmiddels al meer dan 15 iPad modellen op de markt gebracht, waardoor het niet altijd even duidelijk is welk model je hebt. Het zijn nummers die beginnen met een A zoals A2197 of A2156. Bekijk de onderstaande tabel voor een snel overzicht van de verschillende iPads die Apple heeft gemaakt met bijbehorend modelnummer.

Wat is het serienummer van mijn iPhone of iPad?

Ook voor de iPad kun je op meerdere plekken kijken wat zijn unieke code en het productiejaar is. Is het serienummer niet zichtbaar maar staat er een andere waarde, zoals UDID, ECID of modelaanduiding? Klik dan met de muispijl een paar keer hierop, totdat je het juiste nummer te zien krijgt.

Is het serienummer niet zichtbaar maar staat er een andere waarde, zoals UDID, ECID of modelaanduiding?

Klik dan met de muispijl een paar keer hierop, totdat je het juiste nummer te zien krijgt. Alle iPhones hebben een uniek IMEI-nummer vanwege de telefoonfuncties in het toestel.

Je kunt nu meteen zien hoe het zit met de iPhone-garantie en eventuele AppleCare+. Dit geldt uiteraard ook voor MacBooks, Apple TV’s en andere producten.

Ook kun je op websites zoals EveryMac.com het modelnummer invoeren om te zien uit welk jaar een bepaalde iPhone of iPad dateert, maar daarvoor zul je wel het modelnummer moeten weten. Het serienummer kun je uiteraard niet via dergelijke externe websites achterhalen, omdat die uniek is voor jouw toestel. Aan de hand van foto’s kun je achterhalen welk type iPhone jij hebt.

Apple Serial Lookup & IMEI Checker – Reincubate Lookup

AppleCare-garantie is waarschijnlijk verlopen vanwege de leeftijd, AppleCare-garantie is waarschijnlijk geldig vanwege de leeftijd, maar u kunt hier bij Apple navragen. Als u dit apparaat verkoopt, kunt u deze geanonimiseerde code veilig delen: .

Be First to Comment

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Mission News Theme by Compete Themes.