Press "Enter" to skip to content

Headset Merk Logo

Wilt u een headset kopen, dan is het raadzaam om u eerst te verdiepen in alle mogelijkheden. Met een goed beeld van alle opties voorkomt u teleurstellingen en kiest u de headset die het beste bij u past. Het grote voordeel is dan ook dat zij zeer eenvoudig en flexibel in gebruik zijn. Beide soorten headsets zijn zeer eenvoudig aan te sluiten op bijvoorbeeld laptops, smartphones en eventueel bureautelefoons

Jabra is een autoriteit op het gebied van kantoorheadsets en Bluetooth headsets. Een ander topmerk is EPOS Sennheiser, wat geroemd wordt om zijn uitgebreid aanbod van kwalitatief uitstekende headsets.

Dit merk combineert een zeer goede geluidskwaliteit met stijl en comfort. Er zijn diverse headsets die voor meerdere situaties tegelijk ingezet kunnen worden.

Voor sommige beroepen, zoals helpdesk- of callcentermedewerker, is het handig om een ultra noise-cancelling headset te kopen waarmee u zich volledig kunt richten op uw klant.

​Voor bijna elke ondernemer is het belangrijk een headset te kiezen die communicatieplatformen zoals Skype for Business en Microsoft Teams ondersteunt. Voor bijna elke ondernemer is het belangrijk een headset te kiezen die communicatieplatformen zoals Skype for Business en Microsoft Teams ondersteunt. Headsetwinkel heeft bijvoorbeeld headsets in het assortiment die speciaal Plug&Play zijn voor Microsoft Teams.

Het voordeel van een Bluetooth headset is dat u deze op meerdere apparaten kunt aansluiten. Het voordeel van een Bluetooth headset is dat u deze op meerdere apparaten kunt aansluiten. Headsetwinkel heeft enkele budgetheadsets in het assortiment die scherp geprijsd zijn maar wel kwaliteit leveren voor gebruikers. Neem daarom gerust contact op via 030 669 1223, via [email protected] of vul onderstaand contactformulier in voor deskundig advies over headsets.

Headset kopen: hier moet je op letten

Bluetooth, surround-geluid en actieve geluidsonderdrukking (noise cancelling) zijn bijvoorbeeld handige opties, al hangt dat natuurlijk ook af van het gebruikersdoel. Daar bestaan allerlei soorten van, zoals een gaming-headset, sport-headset en motor headset.

Modellen met een usb- of 3,5mm-kabel zijn naar verhouding goedkoper, maar de bewegingsvrijheid is dan logischerwijs beperkt. Tijdens het gamen speel je wellicht samen met of juist tegen andere personen.

In tegenstelling tot doorsnee belapparaten beschikken gaming-headsets vaak over surround-geluid, bijvoorbeeld DTS of zelfs Dolby Atmos. Reguliere bluetooth-headsets kun je in veel gevallen namelijk niet draadloos met een gameconsole verbinden.

Naast gaming-headsets bestaan er ook zogeheten vr-headsets, waarbij je een scherm vlak voor de ogen positioneert. Zo zijn er goedkope modellen waarin je een geschikte smartphone kunt bevestigen.

Wel beschikt de microfoon vaak over ruisonderdrukking, waardoor dit component minder omgevingsgeluid registreert. Bluetooth headset-fabrikanten brengen voor sportievelingen allerlei geschikte producten op de markt. Deze draadloze koptelefoon heeft weliswaar geen microfoonarm, maar toch is er bijna altijd een bescheiden headsetfunctie ingebouwd. Of je nou muziekliefhebber, gamer of belverslaafd bent, voor elke gebruiker is er volop keus.

De betere modellen hebben verder een optie waarmee je actieve ruisonderdrukking (noise cancelling) kunt activeren. Een speciale chip registreert dan het omgevingsgeluid en genereert vervolgens tegengestelde audiofrequenties.

Thuisgebruikers kunnen het apparaat als alternatief eventueel op een headset stand kwijt.

Be First to Comment

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Mission News Theme by Compete Themes.