Press "Enter" to skip to content

Solar Powerbank Kruidvat Review

Wat zou er nou mooier zijn dan de zon gebruiken voor het opladen van je telefoon of tablet? Solar Powerbanks hebben een klein zonnepaneel die momenteel vaak nog niet krachtig genoeg zijn om een telefoon helemaal op te laden op zonne-energie. Het opladen van de telefoon gebeurt vervolgens op dezelfde manier als bij iedere andere powerbank. Daarnaast is een solar powerbank vaak relatief duur in aanschaf en wordt hij vaak al snel net als een gewone powerbank opgeladen in het stopcontact. Uiteraard staan de ontwikkelingen op het gebied van opladen via zonlicht niet stil. De powerbanks die wij momenteel zelf in bestelling hebben om te testen zijn:

Power Bank voor Kruidvat Mobility M728 Proline 12000 mAh, Externe Batterij, Sterke…

Deze draagbare Power Bank is een ideaal Kruidvat Mobility M728 Proline accessoire voor het onderweg opladen van uw smartphone en/of tablet. Met de volledig opgeladen PowerBank kunt u uw tablet en smartphone overal opladen. Zo is deze externe batterij dus handig om overal mee naartoe te nemen.

Powerbank Kruidvat – ProductGids.com

Er zijn natuurlijk ook andere winkels waar u ze makkelijk, snel en goedkoop kunt bestellen. De powerbank is een ontzettend handige ’to go’ accu om je telefoon of gadget onderweg mee op te laden. Deze fijne mobiele oplader voorkomt een hoop stress, zelfs als je geen intensieve telefoongebruiker bent. Ook zijn ze al in zoveel kleuren en vormen te krijgen, dat je er altijd wel één kunt vinden die bij jouw stijl past.

20.000 mAh weegt al snel bijna een kilo en daar zit je niet op te wachten. Nog relatief nieuw, maar behoorlijk in opkomst, is de solar powerbank, die zich oplaadt aan het licht.

Solar Powerbank 5000 mAh voor Telefoon of Tablet kopen?

Deze krachtige draagbare Solar Power Bank is een ideaal accessoire voor het onderweg vaker opladen van uw smartphone of tablet. Met dank aan de capaciteit van maar liefst 5000 mAh kunt u uw telefoon of tablet volledig opladen, waar u ook bent.

Deze Solar Powerbank is gemaakt om mee te nemen naar buiten zodat u er optimaal gebruik van kan maken. Zoekt u een Solar Powerbank die niet na 1 keer laden leeg is, dan is dit de beste keuze! Wilt u nog vaker/sneller opladen, dan kunt u kiezen voor de Solar Powerbank van 10.000 mAh, deze is ook in onze webshop te bestellen.

Kruidvat – powerbanks kopen?

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Kruidvat 10000 mAh Powerbank – multimedia-accessoires kopen?

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

De beste powerbank: tests, tips, reviews en uitleg over alle soorten

Omdat ik als een maniak altijd zonneladers en zonnepanelen zit te testen en te installeren heb ik er inmiddels wel ervaring mee. De korte tip is nu deze Romoss 50W USB-C powerbank met 20Ah (vanaf 35,- vanuit België). En je kan de powerbank zelf ook supersnel opladen, met 50W.

Heb je het nog veel krachtiger en groter nodig, kijk dan op deze blog over de nieuwe Portable Power stations. Het display is bij deze erg handig, want dat is ook een Volt- en Ampere-meter. Veel andere powerbanks schakelen na een minuut uit, bij weinig stroomverbruik.

Andere voordelige op AliExpress zijn ook vaak heel goed, is mijn ervaring. Of deze 1:1 kopie van de Apple Magsafe battery pack voor 20 euro:

Er zijn dus nog steeds veel powerbanks met USB en 5W, maar nu zijn er ook powerbanks met USB-C en 18W voor ongeveer dezelfde goedkope prijs. 20Wh betekent dan bijvoorbeeld dat je een apparaat van 10W twee uur kan gebruiken.

Voorbeeld: voor een koelkastje heb je 200Ah aan stroomopslag nodig bij 12V, dat zijn twee grote loodaccu’s. Hierboven had ik ook al een paar nieuwe goedkope met USB-C genoemd.

Ze kunnen snelladen, en bij sommige kan je tijdens het opladen via USB-C ook tegelijk de output gebruiken om iets anders op te laden. Ik kan MacBook Air of MacBook Pro er precies van 0 tot 100% mee vullen, en bij de Air ook nog net zo snel als de officiële Apple oplader. Er zit ook Power Delivery 3.0 en Qualcomm QuickCharge 3.0 op, dus het werkt met ALLES. Het display is bij USB-C een belangrijk pluspunt, omdat je wil kunnen zien HOE SNEL en NAAR WELKE KANT hij oplaadt. Er zijn ook powerbanks met Qi waarmee je draadloos kan laden. Op AliExpress staat deze 130W die je uit Duitsland kan bestellen (99,-).

Dat heb je soms nodig, bij apparaten die geen 2A mogen hebben. Deze powerbank kan mijn MacBook Air 2018 volledig opladen, en daarna ook nog een halve iPhone.

En het opladen van de powerbank zelf gaat ook supersnel: hij laadt hij zelfs met 50W op, vanuit mijn kleine 12V loodaccu met zonnepaneel.

In Nederland is er bij BOL.com deze 20Ah met 30W van Belkin voor rond de 50,-.

Deze heeft geen DC-ingang helaas, om op te laden met zonnepanelen. Alle bovenstaande hebben geen 12V DC INGANG, om te kunnen opladen met zonnepanelen.

En de nieuwste ontwikkeling is dat je het zonnepaneel direct in een Portable Power station doet: Eindelijk zijn ze er dan: grote powerbanks met 220V stopcontact en DC input voor zonnepanelen. Zoals deze Portable Power Station 220V met 154Wh en Qi draadloos opladen (140,-):

Of deze 500Wh / 1000Wh Portable Solar Pure Sine Wave Power Station, 135Ah / 500Wh voor 430,-.

Als het geen “zuivere sinus” is kan je sommige apparaten onherstelbaar beschadigen. Grofweg: grote apparaten met een draaiende motor (wasmachine, koelkast) kunnen alleen maar op zuivere sinus. Deze werkt prima om mijn Bluetooth speaker, elektrische fiets en MacBook Pro op te laden, maar de ventilator maakt wel wat geluid. Voor een zuinige koelkast (plus al je telefoons, speakers, led-verlichting, laptop en ipad) is 3KWH meestal wel genoeg.

Je kan in plaats van powerbanks ook een gewone zware 12V loodaccu doen voor 20 €. Zo’n loodaccu is iets meer gedoe, zwaarder en niet draagbaar. En vergis je niet in de capaciteit, want 7AH is hier met 12V in plaats van 5Volt, en dat is dan dus al net zo veel als 17Ah bij de 5V powerbanks van hierboven. Zie ook deze handleiding om een zonnelader-set te maken voor 60,-.

Met USB-C kan je USB-C-laptops opladen, direct van powerbank naar laptop. En het kan meestal ook met een gewone telefoonlader, zie deze blog over de beste oplader.

Of met deze opladers, waar behalve USB ook USB-C op zit, met PD, QC 3.0 en 60Watt, zodat je die voor alles – ook voor laptops en powerbanks – kan gebruiken. Als je niet per se 45W nodig hebt dan kan het ook met 18W, zoals deze 20Ah USB-C powerbank (17,-).

Be First to Comment

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Mission News Theme by Compete Themes.